Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Choklad

jag äter choklad
äter du choklad
vem är du
vem är du själv
gillar du choklad
ja gör du
jag vet inte
varför frågar du
är det jag som frågar
det är du
jag
ja inte var det jag
är det du som äter choklad
ja inte är det jag
är det kanske choklad som äter
vem då i så fall
mig
eller lika gärna dig
är du jag
eller är jag du
svårt att säga
men säkert är att
choklad är choklad




Fri vers av stenhur VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-30 21:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske är det poeten som är chokladen. Jag som har diabetes och ett tiotal andra handikapp, har hittat choklad utan socker. Inte lika god kanske, men så är det med poesi. Det bara liknar en upplevelse som musik. Påminner om, men är väl 'god nog'? Som förälskelse, sex eller en tid tillbringad i skogen, bland blommorna.
2017-04-30

  Ingrid Trolle
Vilken rolig dialog!!! :)
Tack för den och för
att jag, som försökt
glömma hur gott det
är, nu måste s m a k a,
så jag inte glömmer det!!!
2017-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Jo, jag gillar men är diabetiker...
2017-04-30
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP