Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Repris.


Jag mötte våren på byvägen

 När jag gick hem mötte jag våren på byvägen
hon huttrade
och gömde händerna i tröjärmen

det var när eldarna redan falnat
raketerna dalat
och våren var lite blåfrusen 
i skymningen

ändå värmdes mitt hjärta
när jag såg hur ung hon var
den gamla
evigt oförbätterliga våren 

 

 

 






Fri vers av Måna N. Berger
Läst 497 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-30 23:43



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Vackert, vackert- speciellt sista versen.
2017-05-03

  ULJO
Våren drottning segrar alltid över vinterns greve
2017-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Hon är prima, Vera!
Och i dag stiftar vi bekantskap med hennes polarinna Maj.

En vacker dikt du åstadkommit. Igen.
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger