Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer mig arg på dig

ligger bredvid dig i din säng
med ryggen mot dig men du håller inte om mig

ledsen

halvsovandes

ser snygga tjejer i rummet
cam-girls
tänker att du kanske inte ens tycker jag är snygg
är det därför du inte ligger intill mig när vi sover?

varför drömmer jag sånt här

nu har du vänt dig ifrån mig
tänker att du nog inte vill att jag kramar dig

jag är kanske lite arg på dig ändå




Fri vers av artaug
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-01 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug