Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har släppt in våren

I dag har jag dragit upp persiennerna för våren

och kunnat släppa in anblicken

av de vackert grönskande höga träden

i parken nedanför

och den sévresblå himlen ovanför

Att parken är en hundrastplats

är till att skita i

Precis som det är för hunden




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-02 09:53



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Lyckans ost!
Bättre insläpp
än utsläpp?
:)
2017-05-02

  Öknens Ros VIP
Glad vår! får jag väl säga. Och hundägarna har väl med sig den svarta påsen och plockar upp efter hundarna?
2017-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP