Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och sen: stigen ur skum

tänker: kan jag vara närvarande i varje ögonblick?

blickar bort från oansamlade anlag
fågelägget har inte kläckts
knäcktes innan skalet samlats

förevigt förlorad fortlevnad rinner under månen
skildrar duvan lila i moln och mälarens tröga vatten speglar
babyrosa, babyblå i flyktigt böljande mönster
där jag ska bada
skölja slutna ögon på sjöbotten
har stirrat mig stum




Fri vers av Munira
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-02 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Munira
Munira