Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarnas tid är förbi

Min sömn besväras på natten

av onda drömmar

Jag skulle önska att dessa bilder

kändes som goda strömmar

Men i min ålder

är drömmarnas tid förbi

och så är även min önskan

att det så ska förbli




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-03 12:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kroppen åldras och själen mognar!
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP