Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi pratar om

Vi pratar
Pratar och pratar
Pratar och pratar
Och visst är det bra
Att prata om saker och ting
Men jag vill inte prata
Om det vi pratar om

Jag vill inte prata
Om framtiden
Om stora beslut
Om höga planer

Jag vill inte prata
Om pengar som ska tjänas
Om lägenheter som ska köpas
Om att flytta till USA

Jag vill prata
Om det som är nu
Om att vi inte har pengar
Till hyra och mat
Men att vi kan vara glada ändå
Om att vi hyr en pytteliten etta
I andra hand

Jag vill prata
Om hunden jag såg på stan
Om skuggorna som la sig vackert på husfasaden
Om vattnet som glittrade

Jag vill prata
Om att solen värmde mitt bleka ansikte idag
Om att jag kände mig lycklig
Om att jag kände mig ledsen

Jag vill prata
Om hur du mår
Om vad du såg idag
Om vem som sa något roligt på ditt jobb

Jag vill prata
Om att det pirrar i min mage när jag ser dig
Om att du har vackra händer och vackert hår
Om att jag älskar att vara dig nära

Jag vill inte prata
Om det som kanske händer
Eller inte händer

Jag vill prata
Om nu




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-04 18:34



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
Känslan av att vilja leva i ögonblicket är så snyggt fångad. Bra skrivet!
2017-06-22

    Bellissima
Fint!
2017-05-07

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Bra sagt att prata men något väsentligt! Hur mår du, titta in i ögonen på människan och fråga en gång till, avläsa ögonen.
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén