Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen som jag känner

Jag har gått idag
Hela vägen
Från södermalm
Till city
Och hela vägen
Tillbaka igen
Jag har gått idag
Mött människor med blicken
Satt ena foten framför den andra
Tittat rakt fram
Åt sidan
Och bakåt
Jag har gått idag
Och inte sett
En enda människa
Som jag känner
Men ändå
Har jag sett
Alla jag känner
I hela världen




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-04 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén