Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam

Jag vill inte leva
I en värld
Som får mig
Att känna skam
För att jag
Värderar kärlek
Högre än karriär




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-04 18:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Väl sagt!
2017-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Inte jag heller.
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén