Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det krig!

Med fingret på avtryckaren
Redo att skjuta
För där ligger du halv naken och försöker att
sola dig brun
Vill bli lite brun om hyn
Men glöm det
För det är då som jag trycker på avtryckaren
och vattnet ur slangen börjar att spruta
Spruta dig blöt
Och då du blir upprörd och arg på mig är du ju
ändå för söt
Sötare än den godaste gröt
För du börjar ju att jaga mig över hela tomten
med en hink iskallt vatten som du sen
häller över mig som hämnd
Så nu är det krig när kärlek börjar med bråk…

Ken Cassel
6/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-06 13:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Lite vatten brukar ju inte skada...och ibland är det kul med vattenkrig...:-)
2017-05-06

    ej medlem längre
Hahaha...vilken syn att se!!
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel