Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man står på världens högsta topp

Mount Everest
och tittar ut på den underbara utsikten så inser man nog
ganska så snart att man har hela världen för sina fötter
Att man är en king of the top
Vilket bara måste vara en helt underbar känsla som
inom en väcker hopp då man tror att man klarar av
vad som helst
Vilket man kanske gör
En känsla som man sen kan leva på hur länge som helt
För det sista man vill är ju att den bara planar ut och dör
En känsla som man sen vill ha med sig när det sen går utför
Nerför berget till den stora dalen där det
stora äventyret började…

Om man står på världens högsta topp
Mount Everest!

Ken Cassel
6/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-06 16:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det måste vara en helt fantastisk känsla...
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel