Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril


Flyg fritt
Du längtans väsen
Lyft dina vackra vingar
Sprid ditt hoppfulla stoft
Visa oss färger
Visa oss mönster
Bortom de inrutade formlerna
Sväva fritt

Flyg mig inte förbi




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-06 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise