Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äppelodlaren

Kallsinnets kårar
river äppelodlarens
bergfasta rötter,
förruttnelsens frukt faller
i älvens stillsamma liv.




Bunden vers (Tanka) av Niklas Eriksson
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-06 20:46



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Isig, fruktig och stark ^^ Bra!
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Eriksson
Niklas Eriksson