Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är häftigt att alltid vara ledsen och deprimerad.


hur gör man med sin ilska?

skriker man bort den?
men om det inte går,
om allt är för tyst.
om man skulle väcka oskyldiga själar.

ska man skada sig själv?
men då säger alla bara
med tuffhet i sina röster;
\"been there, done that\"

hemskt.

ska man kanske bara ignorera allt?
men då äts man ju upp
inifrån
av otäcka kryp,
maskar.

jag som hatar maskar.
och kryp.
och maskar.
och kryp.
och mas-k...

hur gör jag?
med min ilska?

jag låter mig själv blir galen.
då mår jag bäst.
jag håller allt inne i min lilla bur.
i mitt skrin som jag bär på.

där alla mina känslor ryms,
eftersom ingen vill ha med mig och mina känslor
att göra.
ingen vill ta itu med dom,
med mig.

jag är så ensam,
ensammare än dig.
ensammare än mina känslor.

idag är ännu en dag,
då jag hatar mig själv.




Fri vers av Kathleen
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-05-23 00:04



Bookmark and Share


  R4ikirI
jättefin, och realistiskt. jag älskar hur du skriver så som tankarna går, ganska kort, lite hackigt, och med svängar åt olika håll här och där. det gjorde mig nyfiken på slutet. tack!
2006-05-23

  Semir
sorlig men fin dikt...

(ps." ensammare än mina käslor." känslor?
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen