Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag slutit ögonen

 

 

 

jag är inte den enda
som för sina steg framåt

det fanns steg som var enkla
men alla efterföljande var svåra

jag var mig själv
men nu har jag tappat bort mitt jag

vem jag är nu
eller vem jag kommer att bli
vet bara framtiden

frågan är bara om den finns kvar på morgonen
när jag väl slutit ögonen

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Nicklas VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-07 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP