Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröst

Dom var stora och fasta med de styva vårtorna
spretande under den tunna vita blusen
där vi satt mitt emot varandra
på tunnelbanan
Ja, och det så pass mycket att det var ounvikligt
att inte se dem
Titta på dem
Men då hon genast reagerade

Va!
Håller du på och stirra på mina bröst

Nej, så fan heller
Det är ju de som håller på och stirrar på mig
Psykar mig då de hela tiden säger åt mig
Oss skulle du allt vilja ha va
Kunna klämma på
Suga på
Kunna luta ditt huvud emot som tröst
Och då jag tänker ett ljudlöst svar tillbaka
Javisst, skulle jag vilja göra det
För varför inte

Då svarar den tjusiga tjejen lättsamt tillbaka
med ett brett leende på sina läppar
Aha, okej
Då är väl allt som det ska då då
Sedan klev hon av lycklig och glad vid T-Centralen
vickande på stjärten
Hon hade nu fått sin dagliga dos av bekräftelse
om att hon är en vacker kvinna...

Ken Cassel
7/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-07 01:34



Bookmark and Share


  Ric
Hahaa, ok :)
2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel