Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betraktelse över livet.


Ridån!


Ridån går upp,
Livet tittar fram.
Olika regi, olika manus, olika ensembler...
Ridån på väg ner,
Livet blickar tillbaka.
Ridån går ner. Livet tittar ut och blickar mot nya horisonter...
Da capo!! ??




Fri vers av Kindlion
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-08 19:31



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Bra ! mycket bra fortsätt skriv
2017-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Kindlion
Kindlion