Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en reflektion och uppmuntran till alla där ute som kämpar för att orka!??Tänkt som del 1 i en liten poem trilogi??.


O-R-K! (1/3)

Orken
flyger iväg som en champagnekork
som tvätt på tork..
gott då att försöka finna energi
I Livets "Esprit" :-)
och inte befinna sig för länge mitt i
stormens öga
hjälper föga
Kämpa upp igen
Blir som livets loop
Som känns igen
som en gammal vän
som hjälper till med hopp och tro ??
att orka framåt
i godan ro! ??




Fri vers (Fri form) av Kindlion
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-31 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kindlion
Kindlion