Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att pusha och stötta alla som behöver energi och styrka för att orka! Del 2 i min lilla poesi trilogi. Del 1 heter O-R-K! Del 3 är fortfarande på tankestadiet...


E-N-E-R-G-I! 2/3)

Inte bra alltför ofta stressa...
Önskar nära & kära att då o då få leva som prins/prinsessa
Hopp om ett sätt att hitta energi
mitt i stress
Kan ett mess
Från en god Vän
Få dig att le och hjälpa dig finna
Ork & energi
Är som att vinna
Hitta ett Ess i livsleken
Tända ljusveken
Och ljusna i sinnet
Håll detta i minnet!!??

Mvh/Karin




Fri vers (Fri form) av Kindlion
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-31 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kindlion
Kindlion