Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att drömma gör att glömma.. Men ändå inte glömma att drömma..! =-)


Att drömma...

Att drömma
för att glömma
dag som natt
men, det kommer i fatt..
det som sved
och undan gled... - tiden är ur led!
Gäller att samla mod
för att slutligen våga se och känna
även om det kan bränna
och göra ont
tar jag en penna
och skriver ner det på papper
gäller att vara tapper
och hitta sätt att hantera det jobbiga,
så det lättar - i alla fall för en stund
innan "John Blund"
och drömmar kommer igen..
Men, men.. Nya tag
när det blir en ny dag!!




Fri vers (Fri form) av Kindlion
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-10 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kindlion
Kindlion