Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jobba för att leva eller leva för att jobba.. - det är frågan?!


Arbetsmyran

Arbetsmyran (= de flesta av oss ??)
Föds
Små myrsteg ut i livet...
Bördor läggs på
Går, springer!
Bördor lastas av
Puhst - vilar ut..!
Upp igen
Går runt, runt...sista vilan - kretsloppet är slutet...




Fri vers av Kindlion
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-08 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kindlion
Kindlion