Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart rött i grönt

 

 

hur vackert kan något bli

som varelsen i trädgårdssnön

hon som sitter i karets lilla vatten

under det stora svarta håret

som får toner av rött

i tunnelns öppning

står på stenarna

i det grunda strandvattnet

i det mörka ljuset

lyser

"som livet 
svart som drömmen 
rött som blodet 

sinnenas 
gränslöshet 
köttets hud"

huden huden

skogen skogen

skog ända fram till huden

viskande skog

hör jag

 

stilla hud

dovt gult ljus

varmt grönt

det doftande ljuset 

barr   kåda   sol

himmelen har

kroppen i sin hud

lutad mot trädstammen

den bara ryggen i

den blå klänningen

håret   håret

det svarta håret

som andas i rött

 

solen öppnar sig

ända ner i

markens rötter

kvistar

barr

 

vackrare än det vackraste

vet jag

 

hur är det möjligt –

 

 

 




Fri vers av petter rost
Läst 514 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-05-08 23:36



Bookmark and Share


  i af apa
Så vackert! En skimrande väv av regndroppar gjord av små diamanter från himlen. tänker lite på fröding
slutet sitter perfa med frågan!
2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost