Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blir arg på henne

så slår jag inte henne utan börjar istället
kyssa på henne ödmjukt men våldsamt
Pussa på henne ifrån topp till tå
Säger att jag är så otroligt arg på henne just nu
och bedyrar att det är såhär det då kan gå
Puss puss smack smack
Nå, ger du dig nu då?

Nej, aldrig!

Sedan börjar vi skratta åt varann vi två
Som oftast i alla fall…

När jag blir arg på henne!

Ken Cassel
9/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger
Publicerad 2017-05-09 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel