Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla texter gäller både män och kvinnor, och djur som ofta beter sig ärligare jämfört med den s k moderna människan jag aldrig kommer att tillhöra, föredrar den tidlösa


7 Bagateller från Julius XVI [4 sommarobserveringar]

~*~

I.

a) Läslustan

Ta tillbaks Läslustan igen,
Ty det är stor skillnad på Läslustan som inspirerar
och ett Babels Torn som splittrar

b) Frihet och Logik kontra Fanatism och Ologik

Då feminismen självsagt säger sig ha en snäv mansbild
eller kallar mansbilden snäv i dagens samhälle, vilket som...
så är det ologiskt att de ens uttalar sig om den
allrahelst i en kampanj kallad "she helps he"
då hela livet så ofta mannen hjälpt kvinnan
men ingen talar medvetet längre om "he helps she"

c) Gentlemannakodex

Själv undrar jag varför ingen ser att TV riktar sig till kvinnor till 80%
det är problem nog...att TV blivit som en gammal skolfröken som väljer åt vuxna människor...män som kvinnor...

Som tur är finns fortfarande video även om det nu kallas DVD och nyare format
Det viktigaste är att välja själv, låt ingen annan välja TV eller livsideal åt dig

...för kvinnor är inte män, och män inte kvinnor
Lev ditt liv som en sann gentleman

 

II.

World Peace

World peace will finally come when...
...there's a MILF...
for every motherfucker in this world...

 

III.

a) Nätstatus

Religion: Agnostisk Hippie
Nationaliteter: Nordbo, minst 20% Vallon
Språk som talas: Översätter gammalsvenska/engelska samt modern amerikanska
Politisk åskådning: Rojalist (Monarkist), ekologi alltid före ekonomi, naturen behöver inte människan men människan naturen

b) Censurera Censur

Då man är fri att säga vad som helst
är man noga med vad man säger och vice versa,
då människor inte är fria provar de gränserna
tills de är fria och ej behöver göra det mera

 

IV.

Kejsarinnans Nya Musikdräkt

I ett land som vårt kan man med vad som helst
skapa ett namn då inte mycket finns
men samma namn skulle bara vara ett i mängden
på den amerikanska musikmarknaden
även den engelska som efter decennier äntligen vaknat
och sett det som de själva utsatte USA för innan landet bildades

kanske de numer förstår den Amerikanska revolutionen bättre

 

L Patrik W Johansson

2, 14, 21&27 Jul 2016

(med vissa titeländringar och poleringar 7&10 Maj 2017)




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-10 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP