Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den utomstående lösningen

Du ställde frågorna
Du föreslog svaren
Så var inte arg på mig
För att jag bröt mitt löfte
Den här gången också

Jag brukar inte
Ligga på ditt tak så här länge
Men jag befallde dig
Att inte lita på mig igen
Nu är jag klåparen

Du mottager ett brev
Som jag parfymerat
Med arrogans
Du öppnar det inte
Med iver

Du är allt
Jag vill ha
Jag menar
Du är allt
Jag vill va




Fri vers (Fri form) av Linnea Roslund Erlandsson
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-10 18:09



Bookmark and Share


  henke_r
"Du mottager ett brev
Som jag parfymerat
Med arrogans
Du öppnar det inte
Med iver "

Bildspråket är sofistikerat. Och det sista stycket ger den vemodiga berättelsen fint lyster. Bravo!
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Roslund Erlandsson
Linnea Roslund Erlandsson