Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det någon skillnad på dig och mig

mer än att jag är en kille och du är en tjej
Jag med en penis och du en vagina
Jag är den där fula och du är den där fina
Och vad vill du att jag ska göra åt det
Vill du att jag ska skrika högt eller vill du att jag
ska börja grina
Eller vill du att jag ska klippa bort min snopp
och få en som dig
En egen liten Stina
Jo, jag tackar jag, men nej tack
För vilken pina
Så det hoppar vi över, tycker jag
Eller vad säger du, Nina
Tycker du inte det

Jo, det är klart
För det är ju den enda skillnaden på oss två, säger hon
medan hon åt mig håller på och flina
Tycker väl att jag är lite knasig, antar jag
Eller bara patetisk…

Är det någon skillnad på dig och mig?!

Ken Cassel
10/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 255 gånger
Publicerad 2017-05-10 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel