Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

 

Sången så god var en egen
kärleken födde en sägen
Hoppet om djurets besegran
att den i mänskliga själen regera

När sanningen glöder av hetta
är kärlek det enda rätta
Den vinner ibland mellan två
blir det fler blir den alltmer grå

Till slut blir den svart som synden
och många får gråta från grunden
Vi föds med guldsked i handen
eller levande begravd i sanden




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-11 23:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-05-12

    ej medlem längre
Mycket bra! Fint flyt med rim.
Verkligheten är att se alla sidor, inte endast de av samtiden belysta!
2017-05-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP