Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacka ja eller tacka nej

Varför säger man tacka ja och tack nej

Jo det är alltid viktigt att vara tacksam;

 

att man är given en möjlighet

att få göra sitt val;

oavsett om det gäller ett ja eller ett nej




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-12 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP