Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri tolkning


Läppar

När jag blundar hårt
Ser jag läpparna slutas
Nu skakar benen




Bunden vers (Haiku) av Roger VIP
Läst 431 gånger
Publicerad 2004-09-29 12:44



Bookmark and Share


  Anette Blomberg
associationsförmåga du har. Eller är det jag som har det kanske? Hans tolkning var annars suverän. Kul hur som helst
2004-10-01

  Hans w-art Westlund VIP
men det var ju fri tolkning så...
2004-09-30

  reback
Inte dåligt vilka reaktioner två små läppar kan ge :-)
2004-09-29

    Agneta VIP
vilket jag gillar... ;)
2004-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP