Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte känns igen sig i sig själv


Skriver så hemska saker

Går igenom
Telefonens
Anteckningar
Så svart
Så mörkt
Är det
Verkligen
Jag
Det där?
Jag kan inte
Tro det
Egentligen
Vem är det
Som skriver
Så hemska
Saker
Jag blev en sån
Som jag inte
Ville vara




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-13 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén