Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tävlingsbidrag


Hemma bäst

Liksom för skomakare

som blir vid sin läst

är borta bra

men hemma bäst.




Fri vers (Fri form) av limerick
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-14 09:59



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket bra skaldat! Lycka till!
2017-05-15

  mare VIP
Fint!
2017-05-14
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick