Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelsesucker

Bekräftelsesucker
Det är jag . Jag vill ha bekräftelse hela tiden. Det tror jag alla vill ha för övrigt..
Säg till mig när du står bakom mig i ICA-kön att jag är snygg.
Säg till mig att jag är smal och snygg när vi är på väg till stranden.
Säg till mig att jag gör bra låtar när jag spelar.
Att jag skriver fantastiska dikter när jag skrivit.
Att jag är den roligaste på jorden när jag skämtar.
Att jag spelat VM om jag haft tid att fortsätta med fotboll.
Att det är nåt sexigt över mig när jag dansar.
Att jag har god smak när jag ber om extra peppar i grekisk fastfood-vagnen.
Att jag ska säga några extra ord när vi pratar i telefon för att jag har så fin röst.
Säg även till mig att jag är bäst när jag inte gör ett dugg.
Att jag har så fina ögon när jag bara sitter rakt upp och ner.
Att jag har utstrålning som ingen annan.
Alla jordens kvinnor och män -stöt på mig! Hela tiden. Blinka med era vackra ögon och bjud hem mig på te. Vänd er om efter mig på stan. Fråga mina vänner efter mitt nummer och ring mig.
Jag mår så bra då. Av bekräftelse. Jag får energi av den. Som alla andra. Fast jag säger det nu rakt ut. Ge mig bekräftelse. Eller ska vi kalla det kärlek.




Fri vers av Ola Nilsson
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-05-23 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Nilsson
Ola Nilsson