Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontentan!

Nu förstår jag lite bättre, Tack för förklaringen!




Bunden vers av Mim
Läst 173 gånger
Publicerad 2017-05-16 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim