Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol inne än...

- Här sitter du och ser djupt tänkande ut...
Är det något speciellt som dig trycker...
- Ja det gråaste grå...
- Vad är det då...
- Vardag, var dag... Varje dag!
- Men om den inte kom igen och igen...
Då vore vi väl inte här min vän
utan någon annanstans eller hur...
Och där lär du inte få se nå´n solglimt alls...
Det skulle du ju tänka på, du som gillar den så...
Passa på att njuta så länge som du här
och får fira att en ny dag dyker upp
utan att du behöver göra nå´t...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-16 18:22



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Klokhet!
2017-05-17

  limerick
Diktat av en härligt livsbejakade filosof känner jag.
2017-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt