Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lagad

De sa det var äckligt
Och att jag hade fel
Att man inte kunde lagas av någon annan
Man måste laga sig själv

Men det var precis så fint som jag trodde
Precis som jag längtat efter
Man blev varmare och trögflytande
Och man lyser
Och sprickorna försvinner

Man ändrar form lite, men det är okej
Det är bra till och med
Men inte för att ens gamla form med sprickor var ful

Att vilja att någon (som är fin) ska se en (på riktigt) och säga
"du är fin"
Det var inte alls narcissism
Det var helt jävla normalt




Fri vers av Blork
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-16 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blork