Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i oktober 2016


Modekollektioner

Du behandlar tjejer som modekollektioner
När säsongen är över åker tjejen ut
Och en ny som du kan resa på piedestal står
framför dig, redo att först bli älskad och
några månader senare krossad
Så håller du på år efter år
Det sägs att tiden läker alla sår
Men dina sår är så djupa att ingen vågar
röra vid dom utan att själv bli sårad
Så du fortsätter krossa hjärtan på
löpande band för att hämta energi ur andra
För att orka med dig själv
Kväver du andra och suger ut deras livsglädje




Övriga genrer av Vindhjärta
Läst 108 gånger
Publicerad 2017-05-17 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta