Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i januari 2017


Sjätteelfte gången

När ambulansen rullar in för sjätteelfte
gången (för jag har tappat räkningen)
Sprider sig paniken som en löpeld
i hela kroppen
Letar sig längst in
Minnen innerst inne som var undangömda
av en anledning, plockas fram.
Jag blir den där maktlösa tioåringen igen
Så rädd för att förlora det jag håller så kärt.




Övriga genrer av Vindhjärta
Läst 163 gånger
Publicerad 2017-05-17 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta