Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i januari 2016


Inget har förändrats sedan sist

Din närhet är som berusning
Jag vill ha mer och ännu mer än förra gången
Dina kyssar är det enda jag vill ha
Ingen är som du
När du säger om och om igen
att jag borde träffa någon annan
som är bättre för mig
Kan jag inte låta bli att se Sorgen i dina
vackra ögon
För jag vet att du vill ha mig
och jag vet att jag inte vill ha någon annan
Än Dig
Du ser Sorgen i mina ögon när du säger att
jag är värd allt annat än Dig.
Jag vill älska med dig, aldrig släppa taget igen.
Vara nära tills jag är ett minne blott.




Övriga genrer av Vindhjärta
Läst 202 gånger
Publicerad 2017-05-17 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta