Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don´t lie it´s true, why?

Love comes
and love goes
Leave empty homes
when everything changes

That´s the game
everybody is same
Many to blame
only one stand alone

It will always be the same
nothing will change
Because people don´t like to change
very strange

That´s why
we say goodbye
Even if we don´t need
we lets our souls bleed

God watching when we crying alone
when everybody only cares about being number one
He se how money stealing his name
he se how all honour blowing away how it create hate and feed his opposites name

The devil laughing
when his victory painting
With peoples eyes from all over the world
transforms to a real bloody sword




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-17 22:09



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2017-05-19

    ej medlem längre
Självcentreringen och egenkärleken har tagit all plats i människors hjärtan och sinnen. Det talas så vackert om medmänsklighet men det finns ingen täckning, bara tomma ord!
2017-05-18

    ej medlem längre
skrämmande bild och skrämmande text
Världen blöder
bra skrivet!
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP