Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spännande

Det är
Spännande
Säger dom
Ja
Säger jag
Livet är spännande
Säger dom
Och nickar uppfordrande mot mig
Ja
Säger jag
Livet är spännande
Men jag
Tänker istället
Livet är spännande
Om spännande känns
Som rivande tigrar i magen
Brinnande eld i strupen
Snurrande karusell i huvudet
Suddig näthinna
Hårda händer kramande hjärtat
Om spännande känns så
Så är livet spännande




Fri vers av Anna Elina Julia Ulén
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-18 06:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Elina Julia Ulén
Anna Elina Julia Ulén