Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ska ju fungera...

En nybörjare, fiskeman
såg att flötet det bara försvann...
Vad göra nu då
jag är ju utan, så...
Går ej an, här köps ett nytt minsann...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-05-19 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt