Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal text jag dammat av


Med svalorna flyr din längtan

Bråda dagar, ambitioner
säg teknikens under
fyller alltför många stunder.

Brus, rotation, social stress
flyg ut disharmoni
ut från ditt innersta logi.

Med svalorna flyr
din längtan till ställen
du trodde sinnet glömt
men det finns alltid skrymslen
där drömmarna ser
vad hjärtat gömt.







Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-21 19:16



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Mina svalors längtan kom på villovägar och inte åter igen. Vi brukade säga: Nu kom svalorna och sommaren börjar. Något vemodigt över saknade svalor. Jag blev nu påmind om detta.
2019-11-16

    ej medlem längre
Tycker om det självklara och oväntade i valet av orden, bilderna de frammanar. Tycker särskilt om "Med svalorna flyr din längtan", och hur slutet inger hopp.
2017-05-24

    carinamnm
Skön text!
2017-05-21
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP