Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En god vän tas ifrån oss för tidigt.


Du lämnade oss......

Vi har känt dig i många år

det är så orättvist att du måste dö

Alldeles för tidigt.

du skulle egentligen ha varit

ute i skogen nu med dina hundar.




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-05-23 19:38



Bookmark and Share


  Madjori
Tragiskt...och gör ont ...jag vet....
Bra att skriva om det..
2006-06-24

  Eline.P
Sorgligt, men jag tror att döden sällan väljer att komma lägligt..... man kan nog förbereda sig, men när är rätt tillfälle?
2006-05-28

    Cajsa
Stor kram och tröstande tankar till dig! tråkigt när någon rycks bort för tidigt!
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta