Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista biten tårta

Har haft döden på besök
han kom och försvann
Vi gjorde ett försök
att enas med varann\'

Det blev kvar en bit tårta
vem av oss skulle få den sista
Att det blev jag kunde han inte förlåta
så han stack och sura i sin kista




Fri vers av hawkeye
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-05-23 19:47



Bookmark and Share


    Jess81
hahaha..mörk humor!Gillar den..=)
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye