Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar regnet

 

Älskar regnets kravlösa droppar

grodorna leker stojar och hoppar

kan sitta och pyssla utan dåligt samvete

kan kolla på en film med tända ljus

såå mysigt

kan fixa och dona vara hemma

som jag älskar

ingen sol som tvingar mig ut

naturen växer, blommorna andas frisk luft

jag kan sitta inne med en god bok och njuta av

att jag har ett vackert hem




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-05-23 19:54



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Själv gick jag ut i regnet och blev riktigt blöt. Det är njutbart då med :)
2006-05-23

  * Ammi *
ja jag gillar oxå att vara hemma o mysa..

bra text, snygg bild!
2006-05-23

  prinscess VIP
jättefin text
bra skrivet
härligt att vara inne med
att mysa med en bok
ger skön avkoppling
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan