Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hägg i blom


Det doftar
bedövande
av häggens vita
blomsterhängen
som vilar
i trädets
öppna armar.




Fri vers av Idun 1
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-05-23 20:07



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
De tre sista raderna är otroliga och gör dikten stor, större.
2006-05-23

  Markattan
Du målar upp en vacker och väldoftande bild med dina skira ord.
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1