Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria

Det är där du är som jag vill vara
Vara vid din sida
Ständigt
Vill ju vara med om allt som du får vara med om
För om det är trubbel på gång så är jag redo att ta upp
kampen och tillsammans med dig börja strida
Och åh vad fienden kommer att få lida då jag inte
tillåter att det händer dig någonting
Älskar ju dig
Så stöt inte bort mig är du snäll
För vad ska det då bli utav mig
För utan dig är jag ju bara halv
För om jag förlorar dig kommer jag att må så dåligt så
Ge mig själv en käftsmäll
För det enda som jag vill är ju att det ska vara vi två
som hand i hand igenom livet går på gott och ont
där vi tillsammans brottas med alla de problemen
som dyker upp
Nå, vad säger du om det, Maria
Kan det vara någonting för dig
Älskar ju dig och vill vara där du är
Håller dig så kär…

Maria!

Ken Cassel
24/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-24 11:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kärleken kan göra oss hela...hoppas hon svarar ja...:-))
2017-05-25

  objekt3
Keep un lovin`
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel