Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vita oskuldsfria

Lika vitt som en krita
Kom så får ni titta
Skönheten passionerat likt en ängel
Så vacker att vi alla andra får lida då allas våra blickar
riktas emot det vita
Bella Donna
En förtjusande kvinna som svävar fritt i luften
En kvinna som är riktigt svår att fånga
För varje gång som en man har försökt har hon bara
löst upp sig själv som i ånga
Så hon väntar nog bara på den rätta
Den som är lika vit och oskuldsfri som hon själv
En människa som i hjärtat sitt verkligen är ödmjuk
och snäll och rättvis
Lika god och söt som en karamell
Ja, det är nog den mannen som den vita oskuldsfulla
Bella Donna väntar på
Och kanske den människan är du...

Ken Cassel
24/5-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-24 11:57



Bookmark and Share


  objekt3
Sen gick hon ut o blev rosa, röd o flagande grå
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel