Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du nervös?

Vi två i hans säng. Klockan är efter midnatt. Pratat i evigheter. Han blir tyst och bara kollar på mig.

"Är du nervös?" frågar han.
"Nej" svarar jag snabbt och det blir tyst igen. "Är du?"
"Lite" säger han och sedan drar han mig till sig och kysser mig.




Fri vers av artaug
Läst 398 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-25 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug