Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan tickar

Jag har så bråttom

Klockan


Tickar.....
.
.
.
tick
.
.
.
tack
.
.
.
tick
.
.
.
tack


så bråttom

varför?

Jag vet inte ens vart jag ska?




Fri vers av Patrik G
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-05-23 21:37



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Känner igen mig! Bra tankeväckare! Vart leder bråttom?
2006-05-24

  yoyyo
bråttom för att hinna med livet.
känner igen mig

snyggt upplägg
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G